ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μικρή πρόοδος με Ρινάλντι και Στραματσόνι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν συμβιβασμούς με τους Λαουτάρο Ρινάλντι και Αντρέα Στραματσόνι και θα τα πουν στα δικαστήρια.

Δύο από τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες που έχει ο Παναθηναϊκός εν όψει της αδειοδότησης, απέχουν από το κλείσιμο τους. Οι υποθέσεις του Αντρέα Στραματσόνι και του Λαουτάρο Ρινάλντι απασχολούν εδώ και μήνες την επικαιρότητα του Τριφυλλιού, αλλά δεν προβλέπεται να ρυθμιστούν σύντομα.

Τη Δευτέρα (11/2) η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ασχολήθηκε με την προσφυγή του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος διεκδικεί 585.000 ευρώ. Η ΠΑΕ ζήτησε αναβολή και ο Ιταλός προπονητής συναίνεσε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι επίκειται συμφωνία.

Ο Στραματσόνι μιλά απ' ευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο, μία παράμετρος που αυξάνει τις πιθανότητες για την επίτευξη λύσης. Όμως, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, οι δύο άνδρες δεν οδεύουν προς συμβιβασμό, αφού έχουν μεγάλη διαφορά στις θέσεις που διατυπώνουν. Η επόμενη εκδίκαση ορίστηκε για τις 4 Μαρτίου.

Επίσης, το μεσημέρι της Δευτέρας (11/2) άνθρωπος του Παναθηναϊκού είχε συνομιλία με την πλευρά του Λαουτάρο Ρινάλντι. Πρωτοβάθμια, στον Αργεντινό επιδικάστηκαν ως αποζημίωσης 530.000, αλλά αυτός απαιτεί την καταβολή 630.000 και έχει καταθέσει έφεση στην ΕΠΟ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει την πρόθεση να συμβιβαστεί με τον Αργεντινό επιθετικό, αλλά η προσφορά της δεν κρίθηκε ικανοποιητική. Ο Ρινάλντι δεν μειώνει τις απαιτήσεις του και δεν διαφαίνεται ότι τα δύο μέρη θα τα βρουν. Η έφεση του Ρινάλντι θα εκδικαστεί την επόμενη Πέμπτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ