ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μία ντουζίνα προβλημάτων για τον Δώνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Παναθηναϊκός, Κουρμπέλης, Δώνης, Τζανδάρης (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Δώνης είδε δώδεκα ποδοσφαιριστές του να μην παίρνουν μέρος στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης και προγραμμάτισε δύο προπονητικά γκρουπ για τη Μεγάλη Τετάρτη.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δώδεκα ποδοσφαιριστές μπήκαν στο απουσιολόγιο του Γιώργου Δώνη στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης (23/4). Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε το πρόγραμμα σε δύο... δόσεις, με τους υγιείς να αρχίζουν με προθέρμανση και να συνεχίζουν με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και παιχνίδι σε μισό γήπεδο και ανοίγματα.

Για τους υπόλοιπους, οι Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Μακέντα ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης, Βέργος, Άλτμαν, Σέχου, Χατζηθεοδωρίδης, Μουνιέ υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ στη διάρκεια των ασκήσεων χτύπησαν οι Κάτσε και Θεοχάρης. Οι δύο θα υποβληθούν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους.

Ο Δώνης έχει προγραμματίσει προπόνηση σε δύο γκρουπ τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4). Το πρώτο θα προπονηθεί στις 10.30 π.μ., ενώ το απόγευμα στις 5μ.μ. θα προπονηθεί όλη η ομάδα. Οι "πράσινοι" θα έχουν άδεια για τις γιορτές από τη Μεγάλη Πέμπτη έως την Τρίτη του Πάσχα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ