ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μήνυμα Αλαφούζου σε Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός: Μήνυμα Αλαφούζου σε Βαγιαννίδη

Παρά το γεγονός ότι ο κορονοϊός έχει πάει πολλές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό πίσω, ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με την πλευρά του Βαγιαννίδη.

Όλα τα θέματα, που ήταν σε εξέλιξη προ του κορονοϊού έχουν παγώσει στον Παναθηναϊκό και ένα από αυτά είναι και αυτό του Βαγιαννίδη, που είχε ένα μήνυμα πριν τρεις ημέρες..

Ο Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησε με την οικογένεια του παίκτη και είπε ότι "λόγω της πανδημίας δεν μπορούμε να τα πούμε από κοντά και όταν περάσει με το καλό θα κάνουμε το ραντεβού".

Αυτό έγινε, διότι πριν ο κορονοϊός μπει για τα καλά στην ζωή της Ελλάδας ο Αλαφούζος είχε αναβάλει το ραντεβού με τον παίκτη για μία φορά. Αυτή η επικοινωνία δείχνει, ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Βαγιαννίδη είναι από τις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού μόλις επιστρέψει η κανονικότητα .

Το πότε θα γίνει αυτό κανείς δεν ξέρει, αφού τώρα προέχει η υγεία όλων, για αυτό και στην ΠΑΕ πάνε καθημερινά λίγοι υπάλληλοι και οι περισσότεροι δουλεύουν από το σπίτι, ενώ και ο Αλαφούζος έχει αναβάλει τα ραντεβού του εκτός από αυτά , που είναι μεγάλη ανάγκη να γίνουν.

Όταν επανέλθει η κανονικότητα και με τα σημερινά δεδομένα το πιο πιθανό είναι να υπάρξει συμφωνία με τον Βαγιαννίδη μετά το ραντεβού, που θα γίνει με τον Αλαφούζο , αφού πλέον και με τα όσα έχουν συμβεί παγκόσμια είναι και πιο δύσκολο να πάρει κάποιος την απόφαση να πάει στο εξωτερικό την επόμενη περίοδο.

Ο νεαρός μπακ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα , την ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του και κάθε μέρα ακολουθεί το πρόγραμμα, που έχει πάρει από το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ