ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μηδενική πρόοδος με τους "κομμένους"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΡΕΝΤΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει καταφέρει να βρει λύσεις με τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι δεν υπολογίζονται. Το Sport24.gr αναλύει.

Ένας τομέας που ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει πετύχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι η διαχείριση των "κομμένων" του Παναθηναϊκού και μία ανάσα πια πριν από την έναρξη της Super League 1.

Με εξαίρεση τον Όμρι Άλτμαν, οι παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται παραμένουν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ, αν δεν λύσουν τα συμβόλαια τους.

Ο Άλτμαν είναι ο μόνος ο οποίος διέκοψε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισραηλινός συμφώνησε με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ και επαναπατρίστηκε, διευκολύνοντας τον Νταμπίζα. Ο Βαγγέλης Οικονόμου παραλίγο να τον ακολουθήσει, αφού συζήτησε με την ισραηλινή Νες Ζιόνα αλλά δεν τα βρήκε. Ο Νώντας Παντελάκης ταξίδεψε στο Βέλγιο για τη Ροζελάρε, όμως οι ανακατατάξεις στη διοίκηση της "χάλασαν" τον δανεισμό.

Αντίθετα, με τους υπόλοιπους "κομμένους" δεν σημειώθηκαν εξελίξεις. Ασφαλώς, το μεγαλύτερο βάρος το συνιστά ο Άντονι Μουνιέ. Ο Γάλλος αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως, εισπράττοντας όσα όλοι οι άλλοι μαζί. Αναλυτικά η λίστα με τα ποσά που παίρνει ο κάθε παίκτης:

Άντονι Μουνιέ: 400.000 ευρώ

Βαγγέλης Οικονόμου: 180.000 ευρώ

Φάνης Τζανδάρης: 80.000 ευρώ

Πάνος Αρμενάκας: 70.000 ευρώ

Πασχάλης Στάικος: 50.000 ευρώ

Νώντας Παντελάκης: 30.000 ευρώ

Συνολικά, οι έξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι προπονούνται μόνοι τους, θα κοστίσουν στην ΠΑΕ 810.000 ευρώ, εφόσον δεν βρεθεί λύση με τον καθένα. Μέχρι τώρα, ο Νταμπίζας ήταν κάθετος ότι οι παίκτες πρέπει να λύσουν τα συμβόλαια τους χωρίς αποζημίωση και δεν διαπραγματεύτηκε. Μένει να φανεί εάν θα επιμείνει στην ίδια στάση μέχρι το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου ή θα αναπροσαρμόσει την τακτική του.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να προβλέψει κεφάλαια 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για να πληρώσει τους έξι ποδοσφαιριστές και την εφορία τους, έως τον Ιούνιο του 2020... Από εκεί και πέρα, οι μόνοι που έχουν πιο μακροχρόνια δέσμευση είναι ο Αρμενάκας και ο Παντελάκης, αλλά είναι χαμηλόμισθοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ