ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέχρι το 2022 στο "τριφύλλι" ο Αλεξανδρόπουλος

ΦΙΛΙΚΟ / ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα παραμείνει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Η "πράσινη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 17χρονο μέσο, ο οποίος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Τριφυλλιού.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο 18χρονος μέσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που τον κρατάει στο Τριφύλλι έως το 2022.

Οι όροι της συνεργασίας του Αλεξανδρόπουλου με τον Παναθηναϊκού δεν θα μεταβληθούν, όπως συνέβη και με τους Τζαβίδα, Σαντικάι. Αυτό ήταν προϋπόθεση στην πρόταση του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος δεν πρότεινε αναπροσαρμογή στην αμοιβή των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αισθάνονται ικανοποίηση για τη στάση του Αλεξανδρόπουλου, διότι ο παίκτης δεν έθεσε υπερβολικές απαιτήσεις και αντιλαμβάνεται ότι προέχει η εξέλιξη του. Οι "πράσινοι" πιστεύουν στο ταλέντο του 18χρονου χαφ και έχουν προσδοκίες για το μέλλον του.

Ο Αλεξανδρόπουλος είναι ο τρίτος που συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο μετά τους Τζαβίδα και Σαντικάι. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που προς το παρόν δεν έχουν δεχτεί την πρόταση του Νταμπίζα όπως οι Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος αλλά και ο Σέχου ο οποίος είναι βέβαια μεγαλύτερος σε ηλικία από τους προαναφερθέντες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ