ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μετράει τις ημέρες ο Καρλίτος

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρλίτος και ο Παναθηναϊκός είπαν όχι σε πρόταση από ομάδα της Κίνας για δανεισμό του παίκτη και ο Ισπανός επιθετικός δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη νέα του ομάδα.

Το "όχι" του Καρλίτος στην ομάδα της Κίνας δεν είχε καμία σχέση με την επιδημία του Κορονοϊού. Εξάλλου ο παίκτης είχε διαβεβαιώσεις ότι στην πόλη που εδρεύει η ομάδα έχει υποχωρήσει ο ιός. Ο Ισπανός είπε "όχι" διότι δεν θέλει να μείνει μέρα μακριά από τον Παναθηναϊκό και περιμένει σαν "τρελός" τα πρώτα φιλικά και επίσημα παιχνίδια με τους "πράσινους". Μετράει τις ημέρες να παίξει και πάλι μπάλα σε επίσημο παιχνίδι όπως οι φαντάροι μετρούν τις ημέρες μέχρι την απόλυσή τους.

Φυσικά και ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέραμε χθες, είπε "όχι" στην πρόταση δανεισμού του παίκτη παρότι η ομάδα της Κίνας έδινε ένα ποσό για το ενοίκιο αλλά η άρνηση του Καρλίτος έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο για να μην γίνει τίποτα. Ο παίκτης έχει προσαρμοστεί απόλυτα, έχει πολύ καλή νοοτροπία στις προπονήσεις και νιώθει στον Παναθηναϊκό σαν να είναι χρόνια. Αυτά λέει στο περιβάλλον του και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το κλίμα στα αποδυτήρια τους συμπαίκτες του το τεχνικό τιμ. Το μόνο που του λείπει πολύ είναι ο αγώνας.

Έστω αρχικά φιλικός και από τον επόμενο χρόνο επίσημος. Ο Καρλίτος θέλει να είναι στην προετοιμασία από την πρώτη ημέρα και αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που δεν συζήτησε καν την πρόταση από την ομάδα της Κίνας που τον ήθελε μέχρι τον Αύγουστο. Στις προπονήσεις συνεχίζει και δείχνει κάθε μέρα ότι είναι σκόρερ έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα. Η απόκτησή του Καρλίτος δίνει τη δυνατότητα στον Ρόκα να μην ψάξει για επιθετικό το καλοκαίρι. Αν μείνει ο Μακέντα αυτοί οι δύο θα αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες της επίθεσης τη νέα περίοδο. Μόνο αν φέρει πρόταση ο Μακέντα και πωληθεί θα κινηθεί ο Ρόκα για άλλο φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Όχι για Καρλίτος στην Κίνα
Παναθηναϊκός: Έναν μήνα έξω ο Κολοβός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ