ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μετέωρο το βήμα του Τζανδάρη

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το αριθμητικό πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, οι σκέψεις του Φάνη Τζανδάρη και οι προθέσεις των Νταμπίζα - Δώνη για το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις των Νταμπίζα και Δώνη για τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, παίζει το οικονομικό. Οι Μουνιέ, Άλτμαν και Οικονόμου αμείβονται με αρκετά χρήματα για τα δεδομένα του μνημονιακού Παναθηναϊκού και ο Νταμπίζας θέλει να απελευθερώσει "χώρο" στο μπάτζετ.

Αντίθετα, στην προαναφερόμενη κατηγορία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φάνης Τζανδάρης. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ δεν συγκαταλέγεται στους υψηλόμισθους και η παραμονή του θα εξαρτηθεί από αγωνιστικά κριτήρια. Πάντως, μέχρι στιγμής ο Τζανδάρης δεν έχει ακούσει από τον Νταμπίζα ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν.

Ο Κάτσε αποχώρησε από το "Καλαφάτης", ο Στάικος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός και αν διακοπεί η συνεργασία με τον Τζανδάρη, οι μόνοι αμυντικοί χαφ στο ρόστερ θα είναι οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούν επιπλέον μεταγραφές στη μεσαία γραμμή που θα συνοδευτούν από την ανάλογη επιβάρυνση.

Πάντως, ο Τζανδάρης δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη. Με μόλις 11 συμμετοχές στη φετινή σεζόν, πέρασε τον περισσότερο καιρό μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Οπότε, είναι ένα ερώτημα το τι θα διαφοροποιηθεί εκ μέρους του προπονητή του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν.

Φυσικά, λόγο στην υπόθεση έχει και ο Τζανδάρης. Ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται την πιθανότητα να αλλάξει περιβάλλον, προκειμένου να πάρει ευκαιρίες και να αποφύγει τη στασιμότητα. Ο 25χρονος χαφ έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020 και σύντομα θα συζητήσει με τον Νταμπίζα και τον Δώνη. Προς το παρόν, ο Τζανδάρης υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του και δεν έχει κάτι οριστικό για το μέλλον του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ