ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μετεξεταστέοι οι πιο πολλοί "πράσινοι"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά αυτοί δεν τις αξιοποίησαν με την απόδοση τους.

Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο και ο Γιώργος Δώνης, επισήμαναν ότι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είχε τον χαρακτήρα του τεστ για τους παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν. Ωστόσο, αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού και τις αντιδράσεις που ξέσπασαν στον κόσμο.

Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν την Κυριακή (14/4) έμειναν μετεξεταστέοι. Ο Δώνης έδωσε ευκαιρίες για να αξιολογήσει αυτούς οι οποίοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και οι πιο πολλοί δεν τις αξιοποίησαν. Κάτι που θα επηρεάσει το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό.

Η αξιολόγηση του Δώνη δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού ο Νταμπίζας εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (15/4) ότι πρόκειται για μία διαδικασία που εξελίσσεται. " Εμείς έχουμε μία διαδικασία που θα αξιολογήσουμε κάποια πράγματα και σε αυτή θα βασιστούμε για το πως μπορούμε να κινηθούμε. Το πλάνο διαρκούς αξιολόγησης τρέχει και κάθε κομμάτι και κάθε σταθμός, θετικός ή αρνητικός, είναι σημαντικό κριτήριο για να μπορέσουμε ολικά πλέον να αξιολογήσουμε στο τέλος τους πάντες. Όλων όσοι είμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα" ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού.

Ασφαλώς, υπάρχει ένα status για κάθε παίκτη. Το πρόσημο του έως τώρα προκύπτει από το άθροισμα των εμφανίσεων του, της προσπάθειας του στις προπονήσεις και της συμπεριφοράς τους. Ο Δώνης χρησιμοποίησε μερικούς ποδοσφαιριστές στο ματς με τον ΟΦΗ με σκοπό να τους τσεκάρει και να τους επιτρέψει να αντιστρέψουν τη γνώμη που έχει σχηματιστεί για αυτούς.

Ωστόσο, οι πιο πολλοί δεν ανταποκρίθηκαν στα "θέλω" του Δώνη και πήραν χαμηλό βαθμό. Ναι μεν ακόμα αξιολογούνται, όμως οι συγκεκριμένοι "πράσινοι" ίσως να μην έχουν άλλο... κανονάκι για να πείσουν τον προπονητή τους. Μάλιστα, για μερικούς ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκαν σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Ένα παράδειγμα είναι ο Άντονι Μουνιέ, ο οποίος άρχισε βασικός εναντίον του ΟΦΗ. Ο Γάλλος επιθετικός κινήθηκε σε "ρηχά νερά" με έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας και δεν μπόρεσε να βοηθήσει, παρότι είχε όρεξη και το πάλεψε. Ούτε οι Όμρι Άλτμαν, Νώντας Παντελάκης, Πασχάλης Στάικος και Βαγγέλης Οικονόμου πήγαν τόσο καλά, ώστε να κερδίσουν θετική βαθμολόγηση. Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός "ναυάγησε" με τον ΟΦΗ και αυτό θα έχει επιπτώσεις στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ