ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μετά τον Παναιτωλικό οι εξελίξεις στα μεταγραφικά

Παναθηναϊκός: Μετά τον Παναιτωλικό οι εξελίξεις στα μεταγραφικά

Ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα κάνουν το... ταμείο του πρώτου γύρου και μετά θα αποφασίσουν για την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Υπό άλλες προϋποθέσεις, ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης θα ήταν πιο ενεργοί εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, με τους περιορισμούς που έχουν να διαχειριστούν και με το μηδαμινό μπάτζετ, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχουν ευελιξία.

Αυτοί είναι βασικοί λόγοι που ο Νταμπίζας και ο Δώνης δεν βιάζονται να κάνουν συζήτηση για τις μεταγραφές και την έχουν μεταθέσει για τη λήξη του πρώτου γύρου. Προς το παρόν, οι πληροφορίες που "διαρρέονται" για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις έχουν μεν βάση, αλλά δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για προσθήκη στο ρόστερ.

Τις τελευταίες ώρες, έχει αρχίσει η φιλολογία για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, επειδή ο τραυματισμός του Κώστα Κότσαρη κρίνεται σοβαρός και ο χρόνος αποκατάστασης ίσως ξεπεράσει τους τρεις μήνες. Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός έχει τον Διούδη και αναπληρωματικούς τους νεαρούς Ξενόπουλο και Χριστογεώργο.

Όμως, εύλογα προκύπτει το ερώτημα: τι είδους γκολκίπερ μπορεί να βρει ο Παναθηναϊκός; Ο Νταμπίζας και ο Δώνης δεν θέλουν έναν παίκτη μόνο για έξι μήνες, αφού προτιμούν να δώσουν χρόνο στους δικούς τους. Επιπροσθέτως, καμία ομάδα που διαθέτει έναν ικανό Έλληνα τερματοφύλακα, δεν θα τον αφήσει ελεύθερο για τον Παναθηναϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε εξέλιξη σημειωθεί στα μεταγραφικά, θα συμβεί μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Ως προς αυτό ο Νταμπίζας είναι κάθετος και ο Δώνης ενστερνίζεται την άποψη του. Οι δύο άνδρες θα κάνουν το... ταμείο του πρώτου γύρου και θα πάρουν τις αποφάσεις του για τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ