ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μετά το Πάσχα η επιστροφή στις προπονήσεις

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι προπονήσεις εδώ και δύο εβδομάδες περίπου έχουν σταματήσει σε όλες τις ομάδες και στον Παναθηναϊκό και στο καλύτερο σενάριο θα αρχίσουν μετά το Πάσχα.

Την προηγούμενη εβδομάδα μέσω της Σούπερ Λίγκα οι ομάδες είχαν ζητήσει από την Κυβέρνηση να αρχίσουν προπονήσεις οι παίκτες σε γκρουπ ανά πέντε άτομα και η απάντηση που τους δόθηκε ήταν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό μέχρι τέλος Μαρτίου και μόνο από τον Απρίλιο μπορεί να γίνει και ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας.

Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό κυκλοφορίας στους δρόμους και οι ανησυχίες των ειδικών, ότι ο Απρίλιος θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας για την Ελλάδα, πάνε πίσω και τις προπονήσεις των παικτών.

Στον Παναθηναϊκό πλέον το συζητάνε, ότι το συντομότερο, που μπορεί να αρχίσουν οι προπονήσεις είναι μετά το Πάσχα , δηλαδή το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου. Αυτό σημαίνει, ότι για τρεις εβδομάδες ακόμα τουλάχιστον οι παίκτες θα συνεχίσουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Οσο για τον χρόνο, που θα χρειαστεί να επανέλθουν οι παίκτες , για να είναι έτοιμοι να παίξουν αυτός είναι τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Φυσικά είναι ανάλογα και πόσο θα μείνουν τελικά χωρίς προπονήσεις στο γήπεδο με την ομάδα. Ο Δώνης και οι συνεργάτες του έχουν υπολογίσει, ότι για ένα μήνα μακριά από τις προπονήσεις χρειάζονται δύο –τρεις εβδομάδες, για να είναι οι παίκτες και πάλι έτοιμοι να παίξουν. Καταλαβαίνει κανείς, βέβαια , ότι παίζουν και κάποιο ρόλο τα ατομικά προγράμματα, που ακολουθούν οι παίκτες όλο αυτό το διάστημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ