ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέσο πίεσης η προσφυγή του Στραματσόνι

EUROPA LEAGUE - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
EUROPA LEAGUE - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Αντρέα Στραματσόνι σκλήρυνε τη στάση του για να πετύχει πιο ευνοϊκό διακανονισμό με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα το φτάσει στα άκρα.

Είναι αλήθεια ότι η προσφυγή που κατέθεσε ο Αντρέα Στραματσόνι, αιφνιδίασε πολλούς στον Παναθηναϊκό. Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Ιταλός προπονητής επικοινωνεί απ' ευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο και επικρατούσε η πεποίθηση πως κάθε πρόβλημα λυνόταν μεταξύ τους. Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική...

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ είχε καθυστερήσει να πληρώσει τις δόσεις της αποζημίωσης του Στραματσόνι, ενώ δεν είχαν συμφωνήσει σε νέο συμβιβασμό για την εξόφληση του. Μέχρι πρότινος, όταν ο Στραματσόνι χρειαζόταν χρήματα, ενημέρωνε τον Αλαφούζο, ερχόταν στην Αθήνα, έπαιρνε ένα ποσό και επέστρεφε στην Πράγα, όπου έχει εγκατασταθεί με την οικογένεια του.

Όμως, στις τελευταίες συζητήσεις των δύο ανδρών, παρουσιάστηκαν επιπλοκές. Ο Στραματσόνι ζήτησε περισσότερα λεφτά, ο Αλαφούζος δεν ανταποκρίθηκε και ο Ιταλός αντέδρασε, δίνοντας εντολή στον Έλληνα δικηγόρο του να καταθέσει προσφυγή. Κάτι που συνέβη και η υπόθεση θα εκδικαστεί τη Δευτέρα (14/1). Βέβαια, ως πρωτοείσακτη προς εκδίκαση αναμένεται να πάρει αναβολή.

Η διαπραγμάτευση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Στραματσόνι συνεχίζεται, αφού ο σκοπός του δεύτερου είναι να πιέσει για τα χρωστούμενα. Ο Ιταλός προπονητής θα χρησιμοποιήσει την προσφυγή ως μέσο πίεσης για να πετύχει έναν ευνοϊκό διακανονισμό. Από την άλλη, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού επιδιώκουν μία συμφωνία με τον "Στράμα", αφού θέλουν να διευθετήσουν όλες τις εκκρεμότητες μέχρι τον Μάρτιο, ώστε να συμπληρώσουν το φάκελο για τη διαδικασία της αδειοδότησης.

Για όσους το ξεχνούν, ο Στραματσόνι έχει πτυχίο νομικής και είναι δεινός διαπραγματευτής. Δεν θα είναι εύκολο για τα διοικητικά στελέχη του Παναθηναϊκού να συμβιβαστούν μαζί του, αλλά αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρουν. Θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να επωφεληθεί, αλλά δεν πρόκειται να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά ο Στραματσόνι κατά της πράσινης ΠΑΕ για οφειλές
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ