ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μεγαλώνει το ροτέισον του Δώνη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι έτοιμοι Μουνιέ και Κουλιμπαλί, ο Άλτμαν που θα περιμένει και οι Κότσαρης, Αρμενάκας που θα μπουν αργότερα. Διαβάστε στοSport24.gr.

Χάρη στη δουλειά του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του, το ρόστερ του Παναθηναϊκού απέκτησε «βάθος» που δεν είχε το καλοκαίρι. Μάλιστα, αρκετοί παίκτες που δεν βοήθησαν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα επειδή δεν ήταν έτοιμοι, πλέον θα διεκδικήσουν μία θέση στο ροτέισον του «τραίνου».

Ο Άντονι Μουνιέ έχει αποθεραπευτεί από το χτύπημα στον αριστερό αστράγαλο και είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Γάλλος επιθετικός περιμένει την ευκαιρία του και εναπόκειται στον Γιώργο Δώνη να τον χρησιμοποιήσει. Ο Ιανουάριος περιλαμβάνει παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, οπότε ο Μουνιέ θα πάρει λεπτά συμμετοχής.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί ο οποίος στις αρχές Δεκεμβρίου είχε υποστεί κάταγμα στο αριστερό του χέρι. Ο αμυντικός από το Μάλι πλέον δηλώνει πανέτοιμος να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πράσινων.

Αντίθετα, ο Όμρι Άλτμαν έχει αναρρώσει από τη ρήξη χιαστών, προπονείται με την ομάδα, αλλά ακόμα δεν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Ο Δώνης θα δώσει περισσότερο χρόνο στον Ισραηλινό στράικερ, προκειμένου να μπει σε φουλ ρυθμούς και θα τον εντάξει στο ροτέισον όταν ο Άλτμαν θα νιώσει «ΟΚ» στο 100%.

Ακόμα, ο Κώστας Κότσαρης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και εκτιμάτει ότι θα τεθεί στη διάθεση του Δώνη στα μέσα Φεβρουαρίου. Στο μεταξύ, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει ξεπεράσει το κάταγμα στον αριστερό βραχίονα και θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό από την αρχή του 2019.

Τέλος, ο Παναγιώτης Αρμενάκας αναμένεται να αποτελέσει τη μοναδική μεταγραφή του Ιανουαρίου, αλλά ο Δώνης δεν τον υπολογίζει άμεσα. Ο ομογενής εξτρέμ θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής στο στυλ της ομάδας, καθώς και για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ