ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Ζαχίντ και καταιγίδα!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι καιρικές συνθήκες δεν επηρέασαν την προπόνηση του Παναθηναϊκού το απόγευμα στο Κορωπί. Κάτω από πολύ δυνατή βροχή ο Γιώργος Δώνης έκανε προπόνηση σε όσους δεν αγωνίστηκαν χθες στην Πάτρα, αφού όλοι οι άλλοι έκαναν αποθεραπεία. Κανονικά ο Ζαχίντ.

Το καλό νέο της προπόνησης είναι, ότι έκανε κανονικά ο Ζαχίντ. Κάποιες ενοχλήσεις στην γάμπα, τον άφησαν εκτός από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Η σημερινή του συμμετοχή στην προπόνηση επιβεβαίωσε την ετοιμότητά του, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τη συμμετοχή του .

Από το χθεσινό παιχνίδι δεν υπήρχε κανένας τραυματίας και ο Δώνης παρά τη δυνατή βροχή έκανε τακτική στους παίκτες ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα.

Φυσικά από αυτό το ματς θα απουσιάσει ο Μπεκ, που είναι τραυματίας και πάλι και κάνει θεραπεία και ο Κότσαρης, που συνεχίζει την θεραπεία μετά το κάταγμα στο σκαφοειδές.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΝΟΡΤΑ Η ΑΛΛΟΝ!

Με δεδομένο, ότι ο Βαγγέλης Σάμιος είναι πολύ δύσκολο να φύγει από το ΑΠΟΕΛ, διότι είναι σε εξέλιξη η συνεργασία του με την Κυπριακή ομάδα, αυτός, που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει το πόσο του υπεύθυνου των Ακαδημιών είναι ο Γιάννης Βονόρτας.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχει και άλλος ένας υποψήφιος και η απόφαση θα ληφθεί μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ