ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Ζαχίντ για την εξάδα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αλλη μία ευκαιρία για να μπει στην εξάδα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα θα έχει σήμερα ο Παναθηναϊκός αν κερδίσει την Λαμία την οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (19:30) με τον Ζαχίντ στην ενδεκάδα μετά από ένα μήνα.

Την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει σήμερα ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον κακό του δαίμονα. Η Λαμία έχει αποκλείσει τους πράσινους πέρυσι και πρόπερσι από το Κύπελλο και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, από την ημέρα, που έκατσε ο Μάντζιος στον πάγκο της.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο ΟΑΚΑ και θα έχει μετά από ένα μήνα και πάλι στην ενδεκάδα τον Γκίας Ζαχίντ.

Η παρουσία του Νορβηγού μέσου δίνει τη δυνατότητα στον Γιώργο Δώνη να επαναφέρει το 4-2-3-1. Για την ενδεκάδα είναι όλα ξεκάθαρα. Δεν θα παίξουν οι τιμωρημένοι: Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Δώνης, ωστόσο επιστρέφουν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ζαχίντ.

Όπως όλα δείχνουν κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης και την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα. Τα δύο χαφ στον άξονα θα είναι ο Κουρμπέλης με τον Νούνες.

Δεξιά θα είναι ο Μπουζούκης, αριστερά θα παίξει ο Χατζηγιοβάννης και ο Ζαχίντ θα είναι πίσω από τον Μακέντα.

ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Η εντολή του Δώνη είναι να πιέσουν οι παίκτες από την αρχή και να προσπαθήσουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Αν αυτό έρθει οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να φθάσουν και σε ένα δεύτερο γκολ, που θα τους φέρει κοντά στη νίκη, για να μην ρισκάρουν, όπως έγινε στο Βόλο και τελικά δεν νίκησαν.

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός πέτυχε πάνω από ένα γκολ ήταν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-2), όταν ο Ζαχίντ είχε δημιουργήσει τα δύο από τα τρία τέρματα που είχαν σκοράρει ο Μακέντα και ο Κολοβέτσιος.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Για άλλο ένα παιχνίδι έμειναν εκτός αποστολής ο Μολό και ο Φάουστο. Ο Γάλλος πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της χθεσινής προπόνησης και στη συνέχεια αποχώρησε, διότι όπως είπε είχε ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Φάουστο έμεινε εκτός αν και δεν έχει άλλο χαφ στον πάγκο, διότι δεν δείχνει τίποτα στις προπονήσεις αλλά και στα δύο παιχνίδια που τον είδαμε μέχρι τώρα. Και οι δύο παίκτες έχουμε αναφέρει ότι θα γίνει προσπάθεια να λύσουν τα συμβόλαιά τους τον Γενάρη και κάθε μέρα επιβεβαιώνεται ότι είναι προς αποχώρηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ