ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Με Βέργο και Αγγελόπουλο φιλική επικράτηση, 2-0, για την πρώτη ομάδα

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Κ19 με τους Βέργο και Αγγελόπουλο να χρίζονται σκόρερ. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Αρμενάκα και σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά έως τώρα.

Η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν η νικήτρια στο φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα Κ19 που διεξήχθη την Τετάρτη το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης".

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά έως τώρα αλλά και τον υπό δοκιμή Πάνο Αρμενάκα ώστε να τον δει και σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το δίτερμα είχε διάρκεια 50 λεπτών, δυο ημίχρονο των 25, και σκόρερ για την πρώτη ομάδα ήταν οι Βέργος και Αγγελόπουλος.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σκόραρε στο 7' της αναμέτρησης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη. Το 2-0 για την πρώτη ομάδα του τριφυλλιού διαμόρφωσε ο Αγγελόπουλος στο 47' με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η πρώτη ομάδα αγωνίστηκε με τρεις στην άμυνα με τους Πούγγουρα, Θεοχάρη και Παντελάκη να είναι οι τρεις στόπερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε ο Αποστολάκης και αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ ήταν οι Τζανδάρης, Στάικος και στην τριάδα της επίθεσης έπαιξαν οι Κουντουριώτης, Αρμενάκας και Βέργος.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Πούγγουρας (35’ Οικονομόπουλος), Θεοχάρης, Παντελάκης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κουντουριώτης (35’ Αγγελόπουλος), Βέργος, Αρμενάκας.

Παναθηναϊκός Κ19: Ξενόπουλος, Παλασκώνης (26’ Παπαθανασίου), Ζερβόπουλος (26’ Καραγιάννης), Μανιδάκης, Ζωγραφάκης (26’ Σπίνος), Σκεντεράι (26’ Ηλιάδης), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας (26’ Σταμούλης), Σιφναίος.

ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ, ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ, ΦΥΣΣΑΣ

Τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες του Παναθηναϊκού παρακολούθησε, όπως ήταν φυσικό, ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων Νίκος Νταμπίζας και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάκης Φύσαας καθώς επίσης και ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Ο Γιώργος Δώνης σε αντίθεση με το προηγούμενο φιλικό των πράσινων στο "Γ. Καλαφάτης" έκατσε κανονικά στον πάγκο της πρώτης ομάδας και έδινε τις οδηγίες του ενώ διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Ταράσης.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ, ΙΝΣΟΥΑ

Μία ώρα πριν την έναρξη του φιλικού προπονητικού χαρακτήρα, όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν, έκαναν προπόνηση. Στο πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, συμμετείχαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Εμάνουελ Ινσούα ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Μουνιέ, Κουλιμπαλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ