ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με τον Ολυμπιακό το τελευταίο ματς του Χρήστου Δώνη

Παναθηναϊκός: Με τον Ολυμπιακό το τελευταίο ματς του Χρήστου Δώνη

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι το τελευταίο του Χρήστου Δώνη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 26χρονος μέσος αποχωρεί πρόωρα, ακολουθώντας τους Ζαχίντ, Ινσούα και Αποστολάκη.

Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Χρήστος Δώνης αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. Δεν θα μείνει δηλαδή για να παίξει και τον αγώνα με τον ΟΦΗ το επόμενο Σάββατο (27/6). Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου, ως γνωστόν δεν ανανεώνεται και έχοντας εξασφαλίσει άδεια, το ντέρμπι κόντρα στους "ερυθρόλευκους" θα είναι το τελευταίο του με τους "πράσινους".

Ο 26χρονος θα έχει καταγράψει 104 συμμετοχές σε επίπεδο πρωταθλήματος με το "τριφύλλι" και θα βρίσκεται στην 68η θέση της σχετικής κατάταξης για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Δώνης, έτσι, ακολουθεί τους Ζαχίντ που επίσης μετά το ματς με τον Ολυμπιακό θα αποχαιρετήσει τους πράσινους αλλά και τους Ινσούα και Αποστολάκη με τον πρώτο να τελειώνει πρόωρα από τον Παναθηναϊκό μετά το επεισόδιο του Σαββάτου και τον νεαρό μπακ να έχει φύγει εδώ και μέρες για να ξεκουραστεί ενόψει ΑΠΟΕΛ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ