ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ και Μπεκ κόντρα στον Ολυμπιακό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Ούφε Μπεκ ενώ άφησε εκτός τους Νούνες, Καμπετσή και Βέργο.

Με δυο νέα πρόσωπα στην αποστολή και έναν εκ των δυο, αν όχι και τους δυο, στην αποστολή θα υποδεχθεί την Κυριακή το βράδυ ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό.

Αυτό γιατί ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή των πράσινων τόσο τον Μπαρτ Σένκεφελντ όσο και τον Ούφε Μπεκ. Ο 50χρονος τεχνικός πήρε μαζί του είκοσι ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται όμως τρεις γκολκίπερ και δεδομένα ένας εκ των τριών θα μείνει εκτός.

Άρα ένας ακόμη θα κοπεί χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα είναι ένας εκ των Σένκεφελντ ή Μπεκ καθώς μπορεί τελικά ο Δώνης να τους έχει και τους δυο στην 18άδα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κότσαρη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Ινσούα, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομμάτη, Πούγγουρα, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μολό, Μπεκ, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Μακέντα, Περέα.

Εκτός έμειναν οι Νούνες, Φάουστο, Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Βέργος, Καμπετσής, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Σέχου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ