Παναθηναϊκός: Με Robe di Kappa και ιταλικό στιλ η νέα φανέλα του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική εταιρεία Robe di Kappa που ντύνει τη Νάπολι για τη φανέλα των επόμενων δυο ετών. Οι πράσινοι είχαν αγωνιστεί και τις σεζόν 1993-94, 1994-95 με την συγκεκριμένη εταιρεία. (PICS)

Σε συμφωνία με την ιταλική εταιρεία Robe di Kappa για την ένδυση της επόμενης διετίας ήρθε ο Παναθηναϊκός καθώς η συνεργασία του με τη Nike ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν θα ανανεωθεί.

Το προηγούμενο διάστημα αρκετές εταιρείες χτύπησαν την πόρτα του τριφυλλιού και υπήρξαν συζητήσεις επί συζητήσεων για την καλύτερη επιλογή.

Αυτή βρέθηκε στο πρόσωπο της ιταλικής Robe di Kappa σε μια συμφωνία που θα αποφέρει και οικονομικό όφελος για το τριφύλλι και όχι μόνο τη χρήση του αθλητικού υλικού για όλα τα τμήματα των πράσινων.  Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα αλλά αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Η ιταλική εταιρεία ένδυσης έχει την έδρα της στο Τορίνο και τη φετινή σεζόν στην Ιταλία ντύνει τη Νάπολι, τη Σασουόλο και την Τορίνο ενώ για την επόμενη χρονιά έχει συμφωνήσει και με τη Μονακό.

Η Robe di Kappa δεν είναι άγνωστη στον Παναθηναϊκό που την είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν τη διετία 1993-1995 με τη φανέλα της να ξεχωρίζει για τις φαρδιές κάθετες ρίγες. Εκείνες τις δυο σεζόν μάλιστα το τριφύλλι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του 1994-95 και δυο Κύπελλα.

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer