ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με πιο επιθετική προσέγγιση κόντρα στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Να ξεφύγει στη μάχη για την πεντάδα θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Μουνιέ και Χατζηθεοδωρίδης διεκδικούν τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Με πιο επιθετική τακτική θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό (13/1, 19:00) παιχνίδι με την Ξάνθη, σε σχέση με το ματς με τη Λαμία. Ο Γιώργος Δώνης θα επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα αντί των τριών στόπερ και θα προσθέσει έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή, για να κερδίσει περισσότερα πράγματα μεσοεπιθετικά.

Η απουσία του πρώτου σκόρερ της Ξάνθης, Γέντρισεκ, επιτρέπει στον Δώνη να προσεγγίσει πιο τολμηρά την αναμέτρηση. Επιπροσθέτως, ο Παναθηναϊκός είναι πιο απειλητικός στο ΟΑΚΑ, αφού αποδίδει καλύτερα και έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του. Το “τραίνο” αναμένεται να επιλέξει το 4-2-3-1 για την ομάδα του, ώστε να ελέγξει το ρυθμό και να έχει την κατοχή της μπάλας.

Ο Διούδης αναμένεται να αρχίσει στην εστία, οι Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κουλιμπαλί στο δεξιό άκρο και ο Ινσούα στο αριστερό. Οι Κάτσε και Δώνης θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, ο Μπουζούκης θα παίξει μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, ο Χατζηγιοβάνης θα παίξει δεξιός εξτρέμ και ο Μακέντα θα αγωνιστεί στην επίθεση. Τέλος, τη θέση του αριστερού εξτρέμ διεκδικούν ο Χατζηθεοδωρίδης και ο Μουνιέ, ο οποίος είχε καλή απόδοση εναντίον της Λαμίας στην επάνοδο του μετά τον τραυματισμό του.

Ο Δώνης μίλησε με τους παίκτες του και τους ζήτησε να ξεχάσουν την ήττα από τη Λαμία. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επανέλαβε ότι υπάρχει η ρεβάνς για να διορθώσουν το λάθος τους και να προκριθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά μέχρι τότε επισήμανε ότι είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα και να τα δώσουν όλα για να τερματίσουν στην πέμπτη θέση.

Το σημερινό παιχνίδι έχει αξία “εξαπόντου” για τον Παναθηναϊκό. Η Ξάνθη είναι ανταγωνίστρια για την πεντάδα και η νίκη θα έχει μεγαλύτερη σημασία, επειδή θα αυξήσει τη διαφορά του από τους τρεις βαθμούς στους έξι. Επί της ουσίας, θα πρόκειται για εφτά, αφού θα έχει υπέρ του και την ισοβαθμία, έχοντας και το "διπλό" του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα Πηγάδια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ