ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με οκτώ απόντες η έναρξη της προετοιμασίας για Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Με οκτώ απόντες η έναρξη της προετοιμασίας για Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (21/6) στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Ολυμπιακό και στην πρώτη προπόνηση ενόψει του ντέρμπι ο Γιώργος Δώνης είδε οκτώ παίκτες να μένουν εκτός προγράμματος.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό και το τριφύλλι ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει οκτώ απόντες.

Στις απουσίες των Πούγγουρα, Περέα και Μπεκ ήρθαν να προστεθούν και αυτές των Νάγκι, Χατζηγιοβάνη, Σένκεφελντ, Γιόχανσον και Νούνες.

Μένει να διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες αν έχουν κάτι σημαντικό ή αν θα μπορέσουν τις επόμενες μέρες να μπουν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης και θα υπολογίζονται κανονικά.

Το πρόβλημα έγκειται κυρίως στην απουσία των Νούνες, Γιόχανσον οι οποίοι είναι οι μόνοι διαθέσιμοι δεξιοί οπισθοφύλακες μαζί με το νεαρό Θεοχάρη αυτή τη στιγμή και αν δεν μπορέσουν να αγωνιστούν το τριφύλλι θα πάει σε λύση ανάγκης.

Η σχετική ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Μετά από δύο ημέρες ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήλθαν στις προπονήσεις. Το απουσιολόγιο αυξήθηκε σημαντικά.

Πέραν των τραυματιών Πούγγουρα, Περέα, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικό και των Νάγκι, Μπεκ οι οποίοι έκαναν θεραπεία, απόντες ήταν οι Χατζηγιοβάνης (ενόχληση στους περονιαίους), Σένκεφελντ (θυλακίτιδα στη λαγονοκνημιαία ταινία), Νούνες (οσφυαλγία), Γιόχανσον (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο).

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ανοίγματα και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ