ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Οικονόμου αριστερά και Μουνιέ στην επίθεση η ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-4-2 κόντρα στην Λαμία χρησιμοποιώντας τον Βαγγέλη Οικονόμου στο αριστερό άκρο και τον Μουνιέ ως παρτενέρ του Μακέντα στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία στην Φθιώτιδα και ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να παρατάξει το τριφύλλι με διαφορετικό σχήμα σε σχέση με το ματς Κυπέλλου πριν λίγες μέρες.

Ο 49χρονος τεχνικός επιλέγει τετράδα στην άμυνα χρησιμοποιώντας τον Οικονόμου στο αριστερό άκρο και όχι τον Χατζηθεοδωρίδη, ενώ βάζει τον Μουνιέ στην επίθεση ως παρτενέρ του Μακέντα.

Στο 4-4-2 με το οποίο θα παίξει ο Παναθηναϊκός ο Διούδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τον Γιόχανσον να παίζει στα δεξιά και τον Οικονόμου αριστερά ενώ οι Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης θα είναι το δίδυμο των στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάτσε, Δώνης με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη να βρίσκονται στις δυο πτέρυγες ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθούν οι Μουνιέ, Μακέντα.

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Ξενόπουλος, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης, Άλτμαν, Βέργος και Καμπετσής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Στάικος και Εμμανουηλίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ