ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα και Κολοβό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κολοβός προπονήθηκε κανονικά και σήμερα (22/11) και θα πάει στο Αγρίνιο, ενώ και ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε προπόνηση και θα παίξει με τον Παναιτωλικό.

Η σημερινή προπόνηση (22/11) του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε κανονικά, αφού ο καιρός ήταν πολύ καλός και ούτε βροχές είχε, ούτε αστραπές. Το γήπεδο, που προπονείται η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο ένα διπλανό γήπεδο -στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί- που έφτιαξαν τον χλοοτάπητα.

Ο Δημήτρης Κολοβός προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και έχει πιθανότητες να είναι στην 11αδα αντί του Ζαχίντ. Υπάρχουν, όμως και άλλοι υποψήφιοι. Ο Περέα με τον Μακέντα να παίζει λίγο πιο πίσω και ο Μολό στο ένα άκρο με τον Μπουζούκη πίσω από τον Μακέντα.

Την τελική απόφαση ο Δώνης θα την πάρει την Κυριακή. Σήμερα (22/11) έκανε διάφορες δοκιμές. Ο Μακέντα πήρε μέρος στην προπόνηση κανονικά, αφού ξεπέρασε το προσωπικό πρόβλημα, που είχε. Θεραπεία έκαναν και σήμερα οι Ινσούα, Ζαχίντ, Μπεκ, Κότσαρης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ