ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα και Ινσούα στην ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Κυριακή το βράδυ τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με τους πράσινους να έχουν δύο αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα σε σχέση με το ματς στη Λάρισα.

Το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ (19:30, NOVASPORTS) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Το τριφύλλι ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα όσους μπορούν να αγωνιστούν.

Ο 50χρονος τεχνικός θα επιλέξει λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης την τελική 18άδα και θα κόψει τέσσερις πράσινους που θα μείνουν εκτός αποστολής.

Ο Δώνης στις δοκιμές που έκανε μέσα στην εβδομάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει δείξει πως προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει το ίδιο σχήμα με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ αλλά με δύο νέα πρόσωπα.

Αυτά θα είναι οι Ινσούα και Μακέντα. Ο μεν πρώτος ήταν τιμωρημένος και εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας ενώ ο Ιταλός επιθετικός είχε πυρετό μια μέρα νωρίτερα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Την Κυριακή όμως και οι δύο θα είναι στο αρχικό σχήμα καθώς είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στον φετινό Παναθηναϊκό.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ 11

Οπότε το τριφύλλι θα παραταχθεί με τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ. Στα δεξιά θα παίξει ο Γιόχανσον και αριστερά ο Ινσούα με τους Πούγγουρα και Σένκεφελντ να είναι οι δύο στόπερ. Μπροστά τους ως καθαρό αμυντικό χαφ θα παίξει ο Κουρμπέλης ο οποίος θα έχει δίπλα του τους Δώνη και Ζαχίντ. Στα δεξιά της επίθεσης θα παίξει ο Νάγκι και αριστερά ο Χατζηγιοβάνης ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μακέντα.

Η μόνη αλλαγή που μπορεί να υπάρξει είναι η χρησιμοποίηση του Ανουάρ στο αρχικό σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση ο Νάγκι θα μείνει στον πάγκο και θα αλλάξει λίγο η διάταξη στο χώρο του κέντρου για το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ