ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα αλλά χωρίς Καμπετσή κόντρα στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη τον Φεντερίκο Μακέντα ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά όχι και τον Αργύρη Καμπετσή. Εκτός και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης.

Δυο μίνι εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη. Η πρώτη έχει να κάνει με την απουσία του Αργύρη Καμπετσή από την 20άδα των πράσινων και η δεύτερη με την παρουσία για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες του Όμρι Άλτμαν.

Ο Ισραηλινός συμπεριλήφθηκε στην 20άδα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους από τον 49χρονο τεχνικό έτσι ώστε να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του και σιγά-σιγά να μπαίνει στα παιχνίδια των πράσινων.

Από εκεί και πέρα κανονικά στην διάθεση του Δώνη είναι ο Μακέντα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά και οι Μπουζούκης, Κάτσε που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε αλλά και ο Μαυρομάτης που δεν έπαιξε κόντρα στη Λαμία για να πάρει επιπλέον ανάσες.

Αντίθετα εκτός είναι ο τιμωρημένος Κουρμπέλης και οι τραυματίες Πούγγουρας, Κότσαρης, Αποστολάκης, Τριανταφυλλόπουλος αλλά και οι Καμπετσής, Κουντουριώτης, Θεοχάρης, Σέχου, Οικονόμου, Χριστογεώργος, Σιφναίος.

Την αποστολή αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ