ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με λογική clasico και βασικούς Ξενόπουλο, Ζαγαρίτη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δώνης ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το αποψινό (20:00) παιχνίδι με την ΑΕΚ πατώντας ξανά στο 3-4-3 που παρέταξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επαναφέροντας τον Κουρμπέλη στο κέντρο της "πράσινης" άμυνας, δίπλα σε Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ – Ευκαιρία α-αλα… Χριστογεώργο, στον Ξενόπουλο.

Τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης (08/07) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο αποψινό (12/07, 20:00) τρίτο στη σειρά ντέρμπι για τα playoffs (8η αγωνιστική) κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο εξ αυτών "υποχρεωτικές" και δεδομένες για αγωνιστικούς λόγους και η τρίτη δίκην... ευκαιρίας από τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να αξιοποιηθούν αυτά τα τελευταία ματς της σεζόν για να παίξουν κάποιοι παίκτες που μετρούν ελάχιστο χρόνο και σίγουρα αξίζει να πάρουν πάνω τους κι ένα ντέρμπι, προκειμένου να αξιολογηθούν με μεγαλύτερη ασφάλεια στο φινάλε της εφετινής σεζόν.

Ο πρώτος που "επιστρέφει" την "πράσινη" ενδεκάδα, δεν είναι άλλος από τον κάπτεν του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και θα δώσει την ευκαιρία στον Δώνη, να "γεμίσει" εκ νέου την ελλειμματική αμυντική γραμμή του, με τριάδα στους στόπερ που θα αποτελείται από τρεις εκ των πλέον έμπειρων παικτών που έχουν απομείνει στο ρόστερ: Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, με τον τελευταίο να παίζει ως δεξιός στόπερ, θέση που τον βολεύει πολύ καλύτερα -όπως φάνηκε και στο clasico με τον Ολυμπιακό- τον "Κούρμπε" να παίζει αριστερός στόπερ και τον Κολοβέτσιο ως "σκούπα", κεντρικά κι ένα "κλικ" πιο πίσω τους.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά την αναγκαστική αντικατάσταση του "λαβωμένου" Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο προ ημερών παιχνίδι της Τούμπας και θα μείνει "off" για δύο μήνες, από τον 19χρονο Βασίλη Ζαγαρίτη, ο οποίος τα πήγε περίφημα στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η τρίτη αλλαγή, θα γίνει (όπως όλα δείχνουν) κάτω από τα "πράσινα" γκολπόστ, με τον 22χρονο Βασίλη Ξενόπουλο να παίρνει φανέλα βασικού για δεύτερη φορά φέτος (μετά το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στο Βόλο), όπως έγινε προ ημερών με τον Νίκο Χριστογεώργο στον αγώνα με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, τα... κουκιά είναι "μετρημένα" ως το τελευταίο. Στο δεξιό άκρο του 3-4-3 του Δώνη, θα μετακινηθεί ξανά ο Βαγγέλης Θεοχάρης, με τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, Ανουάρ Τουχαμί να συνθέτουν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στα άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν και πάλι οι Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Μπουζούκης (ο τελευταίος με εντολή να συγκλίνει προς τα μέσα) και στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Φεντερίκο Μακέντα.

Στον πάγκο θα βρίσκονται μόλις 7 παίκτες, όσοι δηλαδή είναι διαθέσιμοι. Οι Διούδης, Κολοβός, Μπεκ, Περέα, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καμπετσής.

Εκτός έχουν μείνει οι τραυματίες Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Κόναν, ο ανέτοιμος Νατζ (ίσως να προλάβει τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ) κι ο Τζαβίδας, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από αλλεργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη αλλά χωρίς Αγιούμπ κόντρα στην ΑΕΚ
Παναθηναϊκός: Πάει Μόναχο ο Πούγγουρας, ανοικτό και για επέμβαση
Ανουάρ: "Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, με χαρά θα επέστρεφα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ