ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη στην αποστολή και την ενδεκάδα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπεριλήφθηκε στην 18άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης με την Λαμία και αναμένεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα των πράσινων.

Η απόφαση πάρθηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα βρεθεί στην 18άδα και πιθανότατα και στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λαμία.

Από τη στιγμή που ο αρχηγός των πράσινων συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δύσκολα δεν θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Γιώργος Δώνης.

Επίσης στην 18άδα του τριφυλλιού συμπεριλήφθηκε και ο Χρήστος Δώνης ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν είχε κάτι σοβαρό ενώ σε αντίθεση με το ματς κόντρα στη Λαμία στην αποστολή είναι και οι Ινσούα, Κουλιμπαλί.

Αντίθετα εκτός λόγω τακτικής έμειναν οι Άλτμαν, Μουνιέ, Οικονόμου, Στάικος, Τζανδάρης, Θεοχάρης, Σέχου, Χριστογεώργος, Σιφναίος και οι τραυματίες Κότσαρης, Πούγγουρας, Αποστολάκης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη, Παντελάκη, Κουλιμπαλί, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδη, Βέργο και Καμπετσή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ