ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη και Αγιούμπ κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται κανονικά στην 20άδα του ντέρμπι της Κυριακής (7/6) με την ΑΕΚ ενώ ο 50χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Αγιούμπ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (7/6) στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει τον Δημήτρη Κουρμπέλη να προπονείται και να υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση.

Σε αντίθεση με τον Πούγγουρα που δεν γυμνάστηκε ούτε το Σάββατο και είναι οριστικά εκτός όπως και οι Περέα, Μπεκ που όμως αναμενόταν να μην προλάβουν να είναι έτοιμοι.

Από εκεί και πέρα στην 20αδα που ήδη ανακοίνωσε ο Δώνης και θα είναι στον πάγκο την Κυριακή είναι ο Αγιούμπ που σε σχέση με τη διακοπή του πρωταθλήματος έχει ξεπεράσει τη θρόμβωση και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό ενώ επίσης έχουν συμπεριληφθεί σε αυτή και οι Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνης των οποίων τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται στα τέλη Ιουνίου αλλά θα αγωνιστούν κανονικά.

Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με τους Αποστολάκη, Βαγιαννίδη που ήδη έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν σε ΑΠΟΕΛ και Ίντερ αντίστοιχα την καριέρα τους ενώ πλην των τραυματιών εκτός 20άδας έχουν μείνει και οι νεαροί ποδοσφαιριστές των πράσινων.

Συγκεκριμένα στην αποστολή αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Σερπέζης, Μακέντα, Καμπετσής.

Ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι: Πούγγουρας, Μπεκ, Περέα που είναι τραυματίες και οι Κότσαρης, Χριστογεώργος, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας, Χατζηγιαννάκης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ