ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη η πρώτη του 2019, γύρισε ο Ινσούα εκτός οι Μακέντα, Καμπετσής

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ / EUROKINISSI)
Κουρμπέλης, Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έβγαλε όλη την προπόνηση της Τετάρτης (2/1), την πρώτη για το 2019 και τέθηκε στην διάθεση του Δώνη ενόψει της συνέχειας. Ατομικό για Μακέντα και Καμπέτση.

Η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για το 2019 ήταν η ευχάριστη είδηση της ημέρας για τον Γιώργο Δώνη.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού έβγαλε όλο το πρόγραμμα ενώ πήρε κανονικά μέρος και στο διπλό που έγινε προς το τέλος της προπόνησης το οποίο και έβγαλε χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Επίσης ο 49χρονος τεχνικός είδε και τον Ινσούα να τίθεται ξανά στη διάθεση του με τον Αργεντινό να επιστρέφει από την πατρίδα του και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Μακέντα, Καμπετσής για διαφορετικούς λόγους και το ατομικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κότσαρης και Σέχου.

Το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση για το 2019. Tο πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ με την ομάδα ενσωματώθηκε και ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια του.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Φεντερίκο Μακέντα, όπως και ο Kαμπετσής, που ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση.

Θεραπεία συνέχισε ο Κότσαρης και ατομικό για τον Σέχου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιγνίδι με μπάλα και οικογενειακό δίτερμα. Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ