ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη αλλά χωρίς Αγιούμπ κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι της Κυριακής (12/7) με την ΑΕΚ τον Κουρμπέλη που εξέτισε την τιμωρία του αλλά προτίμησε να έχει 18άδα παρά να συμπεριλάβει σε αυτή τον Αγιούμπ ο οποίος τις τελευταίες μέρες ήταν στη διάθεση του 50χρονου τεχνικού.

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στην αποστολή θα υποδεχθεί την Κυριακή (12/7) την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός καθώς ο αρχηγός εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στην αποστολή και στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα η αποστολή αποτελείται από 18 παίκτες και με σύνθεση ανάγκης στην άμυνα αφού υπάρχουν μόλις τέσσερις διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα ο Δώνης επέλεξε να έχει μαζί του 18 παίκτες και να μη συμπεριλάβει στην αποστολή τον Αγιούμπ παρά το γεγονός πως πήρε κανονικά μέρος στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Ίσως για να δείξει στον 24χρονο μέσο πως δεν μπορεί να... παίζει με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη, Κολοβό, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Ανουάρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Μακέντα, Περέα, Καμπετσή. Εκτός βρίσκονται οι Αγιούμπ, Κότσαρης, Χριστογεώργος και οι τραυματίες Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νάγκι, Κόναν και Τζαβίδας.

Όσο για την προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με κορόιδο και ολοκληρώθηκε με διπλό. Θεραπεία έκανε ο Χατζηθεοδωρίδης, ατομικό οι Νάγκι, Πούγγουρας, Κόναν ενώ απουσίασαν οι Καρλίτος, Τζαβίδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ