ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με κόσμο στη Λαμία οι "πράσινοι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα έχει κόσμο στο ματς της Λαμίας με την τοπική ομάδα. Εξαντλήθηκαν ήδη τα 350 εισιτήρια που δικαιούνταν οι "πράσινοι".

Κατόπιν εισηγήσεων των αρμοδίων, ο Παναθηναϊκός θα έχει οπαδούς στο πλευρό του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία το Σάββατο (24/8). Στους "πράσινους" δεν απαγορεύτηκε η μεμονωμένη παρουσία, αλλά η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του στην Φθιωτιδα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα 350 εισιτήρια του τριφυλλιού εξαντλήθηκαν ήδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1 ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 - Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 24.08.2019 και ώρα 19:00 στο Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016, με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ