ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κόναν η αποστολή για την Ολλανδία

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.   (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Konan, eurokinissi EUROKINISSI

Με 26 ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (15/07) η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Όστερμπεκ, όπου θα παραμείνει για 15 ημέρες.

Στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας θα μετακομίσει για τις επόμενες 15 μέρες ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Μετά την κυριακάτικη (14/7) προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκπλήξεις δεν προκύπτουν, αφού τα... κουκιά είναι μετρημένα. Αυτοί οι οποίοι θα ταξιδέψουν είναι Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Μπότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης. Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Ζαγαρίτης, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Κόναν.

Από όσους έκαναν προπονήσεις από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, κι όσους υπολογίζονται για τη διάρκεια της χρονιάς, δεν θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία οι Ξενόπουλος, Σέχου, που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας και ο Τζαβίδας που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα την τελευταία στιγμή αλλά και ο Σκεντεράι που στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να παραχωρηθεί δανεικός. Εκτός έμεινε κι ο Πασχάλης Στάικος, παρά το γεγονός πως την τελευταία βδομάδα είχε ενσωματωθεί στις προπονήσεις, αλλά με σκοπό να γίνεται πιο σωστά η δουλειά του Γιώργου Δώνη καθώς έχει αποφασιστεί και αυτός να παραχωρηθεί δανεικός.

Ουσιαστικά, ο Κόναν είναι το μόνο νέο πρόσωπο, αφού οι υπόλοιποι ανήκαν στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη σεζόν. Στην Αθήνα θα μείνουν οι "κομμένοι" Μουνιέ, Οικονόμου, Τζανδάρης, Παντελάκης, Αρμενάκας, Σιφναίος, οι οποίοι θα προπονούνται μόνοι τους στο "Καλαφάτης".

Η ομάδα θα φύγει το πρωί της Δευτέρας (15/7) με συγκέντρωση στο Κορωπί και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 30 Ιουλίου. Στη διάρκεια της παραμονής του στο εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός θα δώσει πέντε φιλικά αρχής γενομένης από την Τετάρτη (17/7) με τη Φέγενορντ στο Ντε Κάιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Προχωρημένες συζητήσεις με Ανίτα
Μπεργκ: "Υπερίσχυσε ο σεβασμός που έχω για Παναθηναϊκό"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ