ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κολοβό στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1. Βασικός στην κορυφή της επίθεσης ο Δημήτρης Κολοβός.

Με τον Δημήτρη Κολοβό στην κορυφή της επίθεσης παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Super League 1, καθώς στον πάγκο έμειναν οι Μακέντα, Περέα, Βέργος και Καμπετσής.

Στα αριστερά προτιμήθηκε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ο οποίος ουσιαστικά παίρνει τη θέση του Μολό στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού σε σχέση με το ματς με τον Πανιώνιο ενώ ο Κολοβός πήρε τη θέση του Περέα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Διούδη, Γιόχανσον, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Ινσούα, Κουρμπέλη, Δώνη, Μπουζούκη, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδη, Κολοβό.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα έμεινε ο Γιοάν Μολό, αλλά κι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Μπεκ, Φάουστο και Σέχου αλλά και οι Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Θεοχάρης που δεν υπολογίζονται για το ματς με τους Ακρίτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ