ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κονάν και μικρούς κόντρα στη Μπέρσχοτ

Παναθηναϊκός: Με Κονάν και μικρούς κόντρα στη Μπέρσχοτ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη βελγική Μπέρσχοτ (17:45) σε ένα παιχνίδι με μικρότερο βαθμό δυσκολίας. Δεν θα παίξουν οι βασικοί, θα πάρει χρόνο και ο Κονάν.

Το δεύτερο και το (θεωρητικά) πιο εύκολο φιλικό κατά την παραμονή του στο εξωτερικό για προετοιμασία, δίνει σήμερα (20/7, 17:45) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη βελγική Μπέρσχοτ. Στο ενδιάμεσο των παιχνιδιών με τη Φέγενορντ και τον Άγιαξ, η Μπερχσότ μοιάζει με τον φτωχό συγγενή.

Ο Γιώργος Δώνης διαχειρίζεται ανάλογα το σημερινό ματς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα δώσει χρόνο στους πιο μικρούς σε ηλικία και σε εκείνους που δεν αγωνίστηκαν καθόλου την Τετάρτη στο Ρότερνταμ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κρίστιαν Κονάν θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο σκοπός του Δώνη είναι προφανής: να έχει "φρέσκους" τους βασικούς του στο φιλικό της Δευτέρας με τον Άγιαξ, που έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Ένα ματς στο οποίο αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά με τα πράσινα και ο Δημήτρης Κολοβός.

Η Μπέρχσοτ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου και πέρυσι είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση. Το σημερινό είναι το πέμπτο φιλικό για τη βελγική ομάδα, η οποία αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα την Παρασκευή 2 Αυγούστου, εναντίον της Λόκερεν. Προηγουμένως, η Μπέρσχοτ νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ και την Παναχαϊκή, ενώ ακόμα έχει αναδειχτεί ισόπαλη 0-0 με τη Βαλενσιέν και νίκησε 2-0 τη Ντουφέλ και 7-0 την Κόντιχ.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της Nova και θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αντβέρπ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ