ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Κολοβέτσιο και Κάτσε το τριφύλλι στη Λαμία

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Με Κολοβέτσιο και Κάτσε το τριφύλλι το τριφύλλι.

Παρότι έχουν ταλαιπωρηθεί από την ίωση, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο Εργκούς Κάτσε τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Οι δύο παίκτες συμπεριλαμβάνονται στην 20άδα που ανακοίνωσε το "τραίνο" για το δευτεριάτικο (21/1) ματς, όπως ήταν αναμενόμενο.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Παντελάκης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής.

Στην Αθήνα έμειναν ο τιμωρημένος Ινσούα, οι τραυματίες Κουρμπέλης και Πούγγουρας, ο ανέτοιμος Κουλιμπαλί και οι Κότσαρης, Θεοχάρης, Αποστολάκης και Σιφναίος. Πάντως, οι Ινσούα και Κουλιμπαλί αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά την Πέμπτη, στη ρεβάνς των "16" του Κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ