ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Ινσούα, αλλά χωρίς Αλεξανδρόπουλο κόντρα στον Βόλο

Παναθηναϊκός: Με Ινσούα, αλλά χωρίς Αλεξανδρόπουλο κόντρα στον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός πάει στον Βόλο για το αυριανό παιχνίδι (08/12, 19:30) με την επιστροφή του Ινσούα μετά την αρθροσκόπηση να είναι η είδηση της αποστολής, αλλά τον Αλεξανδρόπουλο να έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι και να μένει εκτός. Έκπληξη με Μπεκ, μήνυμα σε Βαγιαννίδη.

Η επιστροφή του Εμάνουελ Ινσούα είναι το πιο σημαντικό νέο της αποστολής του Παναθηναϊκού για τον Βόλο. Ο Αργεντίνος μπακ προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα, αισθάνεται μία χαρά και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Δώνη. Αντίθετα ο Γκίας Ζαχίντ είχε ακόμα κάποιες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός, όπως είχε πει και τις προηγούμενες ημέρες ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Εκτός αποστολής έμειναν και οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης, Πούγγουρας.

Ο μεγάλος άτυχος της ημέρας ήταν ο Αλεξανδρόπουλος που χτύπησε στο χέρι, έβγαλε ακτινογραφία που έδειξε ότι υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο δεξί χέρι και τέθηκε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής, ενώ προοριζόταν για βασικός!

Ο Μπεκ ξεπέρασε σε μία ημέρα τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και πάει και αυτός στον Βόλο στην…. έκπληξη της αποστολής, αφού συνήθως ο Δανός με τέτοιες ενοχλήσεις μένει κάποιες ημέρες εκτός προπονήσεων. Ο Κολοβέτσιος προπονήθηκε κανονικά και αποδείχθηκε, ότι δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή (είχε δεχθεί μια κλωτσιά λίγο πάνω από την γάμπα) και ο Κολοβός ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα και προπονήθηκε.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗ

Ο Γιώργος Δώνης πήρε και τον 18χρονο Βαγιαννίδη και τον Ζαγαρίτη. Η συμμετοχή του Βαγιαννίδη είναι ένα νέο μήνυμα στην πλευρά του παίκτη, ότι ο Παναθηναϊκός τον πιστεύει και θα του δώσει ευκαιρίες στη τελική προσπάθεια, που γίνεται εδώ και λίγες ημέρες, για την ανατροπή και την παραμονή του στην ομάδα.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη, Μαυρομμάτη, Νούνες, Ζαγαρίτη, Βαγιαννίδη, Κολοβό, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μπεκ, Μπουζούκη, Μακέντα, Περέα, Καμπετσή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ