ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Γιόχανσον, Κάτσε αλλά χωρίς Κουλιμπαλί κόντρα στον Άρη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί χτύπησε στη διάρκεια του διπλού της Παρασκευής και έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Άρη. Επέστρεψαν στην αποστολή οι Γιόχανσον και Κάτσε.

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Άρη καθώς ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τραυματίστηκε στο διπλό και αποχώρησε από την προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς του Σαββάτου.

Ο αμυντικός από το Μάλι μάλιστα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος αποθεραπείας του.

Αντίθετα στην αποστολή επανήλθε ο Γιόχανσον που εξέτισε την τιμωρία του και ο Κάτσε που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις τους ενώ στην 20αδα που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης συμπεριλήφθηκε και ο Αρμενάκας ο οποίος είχε χάσει την προπόνηση της Πέμπτης αλλά και οι Αποστολάκης, Θεοχάρης.

Εκτός 20άδας όμως βρίσκεται και πάλι ο Τζανδάρης αλλά και ο Μουνιέ ενώ ο Δώνης επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή ούτε τους Βέργο και Παντελάκη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Αρμενάκας, Εμμανουηλίδης, Μακέντα, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κουλιμπαλί, Ξενόπουλος, Μαυρομμάτης, Μπουζούκης και Τριανταφυλλόπουλος και από εκεί και πέρα ο Δώνης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μουνιέ, Τζανδάρη, Βέργο, Παντελάκη, Χριστογέωργο, Σέχου και Σιφναίο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ