ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με έξι προβλήματα η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Με έξι προβλήματα η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ
Makeda, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα για τον Γιώργο Δώνη όσο πλησιάζει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ με τον 50χρονο τεχνικό να μετράει έξι απουσίες, Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, Κουρμπέλη, Νάγκι, Πούγγουρα και Περέα την Τρίτη (2/6).

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (7/6) με την ΑΕΚ συνεχίστηκε, με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει τα προβλήματα του να αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Συγκεκριμένα, πλην του Περέα, ο οποίος υπέστη θλάση και θα χάσει δεδομένα τρία-τέσσερα ματς των playoffs, ο 50χρονος προπονητής είδε πέντε ακόμη παίκτες του να μένουν εκτός της κανονικής ροής του προγράμματος.

Οι Μακέντα και Χατζηγιοβάνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να πάνε συντηρητικά και να φορτσάρουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Ενώ οι Κουρμπέλης, Νάγκι και Πούγγουρας έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καλαφάτης". Και φυσικά ο Έλληνας προπονητής και οι συνεργάτες του περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η πορεία των τραυματισμών τους ώστε να δουν αν θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, έκαναν ανοίγματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ