ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Δώνη και Κολοβό κόντρα στον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κολοβός αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/11, 19:30), αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο. Κανονικά στον πάγκο με την ομάδα του Αγρινίου και ο τεχνικός του Τριφυλλιού, καθώς μειώθηκε η ποινή του.

Ο Γιώργος Δώνης θα καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Κυριακή (24/11, 19.30) για την Super League 1. Μετά τη μείωση της ποινής του σε 15 ημέρες. Μετά το πρώτο καλό νέο όμως για τους "πράσινους" έρχεται και ένα δεύτερο που έχει να κάνει με το Δημήτρη Κολοβό.

Ο 26χρονος ακραίος έκανε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση, αλλά πλέον είναι καλά δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και στην αυριανή προπόνηση θα κάνει με την ομάδα. Αν όλα πάνε καλά και δεν έχει ενόχληση, τότε ο Κολοβός θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Δώνη και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Κολοβός προορίζεται για την θέση του Ζαχίντ, αλλά στη σημερινή προπόνηση ο Δώνης έκανε διάφορες δοκιμές στην διάρκεια της τακτικής. Εβαλε τον Περέα δίπλα στον Μακέντα , και τον Καμπετσή λίγο πίσω από τον Ιταλό, ενώ δοκίμασε και τον Μολό στο ένα άκρο με τον Μπουζούκη πίσω από τον Ιταλό.

Στην αυριανή προπόνηση θα δοκιμάσει και τον Κολοβό πίσω από τον Ιταλό και ίσως τελικά να είναι αυτή η απόφασή του Ελληνα τεχνικού, για να καλύψει την απουσία του Ζαχίντ. Στη σημερινή προπόνηση οι Κολοβός, Ζαχίντ, Ινσούα, Μπεκ, Κότσαρης ακολούθησαν θεραπεία. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν ξεκινώντας με προθέρμανση, ακολούθως έπαιξαν παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με τακτική.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Από Δεκέμβριο... καλοκαίρι
Παναθηναϊκός: Μειώθηκε στις 15 ημέρες η ποινή του Δώνη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ