ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Ανουάρ, Κουρμπέλη και Δώνη η ενδεκάδα

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να διατηρήσει τον Ανουάρ στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Κουρμπέλη και Δώνη στο κέντρο και να χρησιμοποιήσει τον Ζαχίντ στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Στην χρησιμοποίηση τόσο του Ανουάρ όσο και του Κουρμπέλη με τον Δώνη στην ίδια ενδεκάδα καταστάλαξε ο Γιώργος Δώνης ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο και μένει να δούμε αν θα αλλάξει και το σύστημα των πράσινων.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Κουρμπέλη, Δώνη, Ανουάρ, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μακέντα.

Στον πάγκο είναι οι: Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβός, Μπεκ, Περέα, Νάγκι.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το τριφύλλι θα παίξει με 4-2-3-1 και ποιος θα αγωνιστεί πίσω από τον Μακέντα ή αν θα παίξει με 4-3-3 με τον Κουρμπέλη ως αμυντικό χαφ και τους Ανουάρ, Δώνη μπροστά του.

Το σίγουρο είναι πως με βάση την ενδεκάδα που παρατάσσει ο Δώνης ο Ζαχίντ θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Εκτός και αν ο 50χρονος προπονητής πάει σε ένα εντελώς άλλο σχήμα και συγκεκριμένα σε ένα 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή. Τότε ο Κουρμπέλης θα είναι το αμυντικό χαφ, οι Δώνης και Ανουάρ θα παίξουν δεξιά και αριστερά, ο Ζαχίντ στην κορυφή του ρόμβου και στην επίθεση οι Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ