ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με αλλαγές για σκορ πρόκρισης στην Πάτρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με αλλαγές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα (19:30) για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε χθες (29/10) την αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινό ματς με την Παναχαϊκή (19.30) για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία δεν βρίσκονται πέντε παίκτες που ξεκίνησαν με την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδη και Καμπετσή, ενώ ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να μην πάρει μαζί τους και τους Θεοχάρη, Ξενόπουλο, Βέργο και Μπεκ για διαφορετικούς λόγους.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού θέλει να δει καλή εικόνα από τους παίκτες και να πάρουν ένα σκορ που θα βάλει γερές βάσεις πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του θεσμού. Το Κύπελλο είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγάλους φετινούς στόχους της ομάδας.

Αναφορικά με τα πλάνα ενδεκάδας, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα και στην τετράδα της άμυνας οι Γιόχανσον (παίζει και του Αποστολάκη), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και Ινσούα.

Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης, με τον Φάουστο να βάζει πλώρη για το αρχικό σχήμα, ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Αλεξανδρόπουλος, Κολοβός και Μολό. Στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Μακέντα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ