ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με αλλαγές για να χτίσει σερί στο Βόλο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στο παιχνίδι με το Βόλο με αρκετές αλλαγές καθώς ο Δώνης δεν έχει στη διάθεση του τους Κουρμπέλη και Πούγγουρα. Βασικός ο Κολοβέτσιος, δίλημμα για δύο θέσεις.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την Κυριακή το βράδυ στο Βόλο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά από αρκετό καιρό και είναι αναγκασμένος να την πετύχει αυτή ξεπερνώντας και τις απουσίες.

Ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αστέρα τους Κουρμπέλη και Πούγγουρα που είναι τιμωρημένοι ενώ εκτός έμεινε και ο Ζαχίντ που δεν είχε παίξει ούτε στο ματς με τους Αρκάδες όντας τραυματίας.

Ο 50χρονος τεχνικός έχει βρει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πούγγουρα που θα λείψει για πρώτη φορά φέτος από παιχνίδι των πράσινων ενώ δεν έχει αρκετές επιλογές για το ποιος θα καλύψει το κενό του Κουρμπέλη μετά τον τραυματισμό του Αλεξανδρόπουλου. Παράλληλα όμως έχει και δύο διλήμματα.

Ας δούμε αναλυτικά. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση στα στόπερ ενώ για το κέντρο της μεσαίας γραμμής ο Νούνες αποτελεί τη μοναδική επιλογή εκτός και αν ο Δώνης προβεί σε κάποια αλχημεία με τον Χρήστο Δώνη ή τον Χατζηθεοδωρίδη που δεν έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτή τη θέση.

Όσον αφορά τα διλήμματα η παρουσία του Ινσούα στην αποστολή αφήνει ανοικτό το ποιος εκ των Ινσούα ή Χατζηθεοδωρίδη θα βρεθεί στο δεύτερο άκρο ενώ το δεύτερο δίλημμα έχει να κάνει με το ποιος εκ των Περέα ή Κολοβού θα βρεθεί δίπλα στον Μακέντα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελείται από τους Διούδη κάτω από τα γκολπόστ. Ο Γιόχανσον θα παίξει στο δεξί άκρο έχοντας δίπλα του τους Κολοβέτσιο και Σένκεφελντ με τον Χατζηθεοδωρίδη και τους Ινσούα να διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Οι δυο αμυντικοί μέσοι αναμένεται να είναι οι Νούνες και Δώνης με τον Πορτογάλο να παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία ως βασικός μετά το ματς με τον ΟΦΗ σε μια θέση που δεν είναι η φυσική του. Στην τριάδα μπροστά θα παίξουν δεδομένα οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης στα δύο άκρα και από εκεί και πέρα αν παίξει ο Κολοβός θα αγωνιστεί πίσω από τον Μακέντα ενώ αν παίξει ο Περέα ο Ιταλός θα βρεθεί σε έναν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κολομβιανό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ