ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Αλαφούζο η συνάντηση για Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός: Με Αλαφούζο η συνάντηση για Βαγιαννίδη

Το ραντεβού της πλευράς Βαγιαννίδη με τον Παναθηναϊκό παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου έγινε σε καλό κλίμα, αλλά οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε τελικά το παρόν στο σημερινό ραντεβού με την οικογένεια Βαγιαννίδη, προκειμένου να γίνει η τελική προσπάθεια παραμονής του παίκτη.

Όπως μετέδωσε ο Sport24 103,3 το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα και ο Αλαφούζος τόνισε στην μητέρα του παίκτη, ότι ο Παναθηναϊκός τον πιστεύει τον νεαρό μπακ και θα έχει τις ευκαιρίες, που θέλει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι δεν υπήρχε αναφορά σε οικονομικά θέματα, παρά μόνο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε στην μητέρα του παίκτη, για να της εξηγήσει, ότι η ομάδα έχει στα πλάνα της και πιστεύει στον Γιώργο Βαγιαννίδη, γι' αυτό και γίνεται προσπάθεια, για να τον ανανεώσει.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει κάποιο χρονικό όριο απάντησης από πλευράς παίκτη, αλλά αναμένεται οι δύο πλευρές να τα πουν και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά μέχρι εκεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ