ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επανεκκίνηση με 3-5-2

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
Donis EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ο οποίος "καίγεται" για βαθμούς και χρειάζεται μία μεγάλη νίκη, φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (9/3, 19:30).

Ο κύκλος των ντέρμπι συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σήμερα (9/3, 19:30) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενος. Προφανώς, ο αντίπαλος του Τριφυλλιού είναι το φαβορί, αφού διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του, έστω και αν πρόκειται για κοινή έδρα...

Ο Παναθηναϊκός θεωρείται το αουτσάιντερ, όμως υποχρεούται να κυνηγήσει τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Αφενός, η ΑΕΚ δεν έχει την ισχύ του ΠΑΟΚ και δεν φαντάζει αχτύπητη, έχοντας και απουσίες. Αφετέρου, η μάχη για την πεντάδα συνεχίζεται, μόνο που σε κάθε αγωνιστική που περνά, τα περιθώρια λιγοστεύουν... Ο Άρης προηγείται με έξι βαθμούς (37 έναντι 31), όμως θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" και λογικά θα έχει απώλειες.

Ο Γιώργος Δώνης προσπάθησε να αντιστρέψει την ψυχολογία των παικτών του, αφού τα αρνητικά αποτελέσματα τους έχουν επηρεάσει. Το έργο του "τραίνου" δεν είναι εύκολο, αφού η αύρα που είχε δημιουργηθεί στον πρώτο γύρο έχει εξανεμιστεί. Ωστόσο, ο Δώνης δεν εγκαταλείπει και πιστεύει ότι το αθηναϊκό ντέρμπι ίσως δώσει τη δυνατότητα για επανεκκίνηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δώνης προσανατολίζεται στο σύστημα 3-5-1-1, με τον Διούδη στην εστία, τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη στην τριάδα της άμυνας, τους Γιόχανσον και Ινσούα δεξιά και αριστερά, τους Κουρμπέλη, Κάτσε και Χρ. Δώνη στη μεσαία γραμμή και τους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη ως επιθετικό δίδυμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ