ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με 20 παίκτες στη Θεσσαλονίκη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη και προτίμησε τον Κολομβιανό αντί του Βέργου.

Για τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού το μεσημέρι του Σαββάτου (14/9), εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τη σύνθεση της αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση.

Στην αποστολή συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, οι Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Ξεχωρίζει η παρουσία του Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος επιβραβεύεται για την καθημερινή δουλειά του και την απόδοση που είχε στο ματς με τον ΟΦΗ. Μάλιστα, ο Δώνης προτίμησε τον Κολομβιανό στράικερ από τον Νίκο Βέργο.

Στην Αθήνα έμειναν οι Κουρμπέλης, Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Μπεκ, Φάουστο και οι νεαροί που δεν αποτελούν μέρος των πλάνων της τεχνικής ηγεσίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ