ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μαντάτα από τη FIFA για τον Ατζαγκούν

Παναθηναϊκός: Μαντάτα από τη FIFA για τον Ατζαγκούν
EUROKINISSI

Η Ρόντα προσέφυγε στη FIFA και διεκδικεί χρήματα από τον Παναθηναϊκό για την κάλυψη των αποδοχών του Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες του Παναθηναϊκού για "αμαρτίες" παλαιότερων ετών... Πράγματι, με την αποκατάσταση της χρηματοδότησης από τον Γιάννη Αλαφούζο η διοίκηση έχει ρυθμίσει τις περισσότερες οφειλές, αλλά συχνά ένα νέο κρούσμα εμφανίζεται να υπενθυμίσει ότι τα δύσκολα δεν έχουν περάσει.

Το νέο πρόβλημα έρχεται από την Ολλανδία. Η Ρόντα προσέφυγε στη FIFA, διεκδικώντας χρήματα για τον Αμπντούλ Ατζαγκούν! Ο Παναθηναϊκός είχε παραχωρήσει τον Αφρικανό χαφ με δανεισμό τη σεζόν 2016 - 2017 και στη συμφωνία προβλεπόταν να καλύψει σχεδόν το ήμισυ των αποδοχών του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ατζαγκούν έπρεπε να λάβει περίπου 200.000 ευρώ από την ΠΑΕ, που αντιστοιχούσαν σε καθαρές αποδοχές και στην εφορία του.

Για νομικούς λόγους, η Ρόντα θα πλήρωνε τον Νιγηριανό, αλλά κατόπιν θα εισέπραττε τα χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού έχει καταβληθεί, όμως εκκρεμούν οι τελευταίες δόσεις και η ολλανδική ομάδα κατέθεσε προσφυγή στη FIFA για να διασφαλιστεί.

Το θετικό είναι ότι πρόκειται για μικρό χρέος, που δεν κρίνεται ικανό να δημιουργήσει προσκόμματα στην αδειοδότηση. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα μιλήσουν άμεσα με τους Ολλανδούς παράγοντες για να κλείσουν μία συμφωνία, ώστε να μην χρειαστεί να εκδικαστεί η υπόθεση στα αρμόδια όργανα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ