ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μακέντα, Πούγγουρας και Χατζηγιοβάνης για μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Μακέντα, Πούγγουρας και Χατζηγιοβάνης για μεταγραφή

Το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να είναι καυτό για τον Παναθηναϊκό αφού, εκτός από τις μεταγραφές παικτών θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει και πώληση παίκτη, μπορεί και παραπάνω από μία.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από τρία χρόνια όταν έφθασε να πουλήσει όσο-όσο τον Βλαχοδήμο για να πληρωθούν οι παίκτες και να μπορέσουν να δοθούν τα έξοδα των εντός έδρας αγώνων!

Ηταν τέτοιο το πρόβλημα. Τώρα δεν είναι.

Μπορεί να υπάρχουν μικρές καθυστερήσεις, όπως σε όλες τις ομάδες, αλλά οι παίκτες πληρώνονται και έχουν το μυαλό τους μόνο στο αγωνιστικό. Η πώληση παίκτη δεν είναι αναγκαία για να ζήσει η ομάδα, αλλά μπορεί να γίνει και παραπάνω από μία. Αυτή την στιγμή και μετά τη χρονιά που έκαναν και με βάση τους σκάουτερ που έχουν έρθει και τους έχουν δει, τρεις παίκτες είναι οι πιθανότεροι να φέρουν πρόταση πώλησης και από κει και πέρα είναι θέμα του Παναθηναϊκού αν τους πουλήσει η όχι. Πρόκειται για τους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, Πούγγουρα. Ας δούμε τις περιπτώσεις.

ΜΑΚΕΝΤΑ: Ο Ιταλός φορ και το προηγούμενο καλοκαίρι είχε πρόταση από τα Εμιράτα, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τη συζήτησε και τελικά έμεινε στην ομάδα. Μάλιστα τότε χρειάστηκε να του μιλήσει ο Γιώργος Δώνης, για να του εξηγήσει πόσο απαραίτητος ήταν στην ομάδα. Αυτό το καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι θα γίνει κουβέντα του Ρόκα με τον παίκτη για επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το 2021. Αν δεν τα βρουν οι δύο πλευρές είναι πιθανή η πώληση του Ιταλού, που μετά από ένα χρόνο θα μείνει ελεύθερος. Η ομάδα που θα φέρει από 1 εκ. ευρώ και πάνω είναι πιθανό να κάνει δικό της τον παίκτη, εφόσον αυτός θέλει να πάει.

ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Ο Αχιλλέας Πούγγουρας είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και "έδεσε" στην άμυνα με τον Σένκεφελντ. Είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου το υ(λήγει το 2021) με τις δύο πλευρές να έχουν μία διαφορά στο οικονομικό που μπορεί να καλυφθεί. Ήδη, σκάουτερ έχουν τσεκάρει τον νεαρό στόπερ και μπορεί να έρθει πρόταση το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει και τον Βέλεθ και αν ικανοποιηθεί δεν θα πει όχι.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να ανανεώσει το συμβόλαιό του πριν λίγους μήνες με ένα ποσό περί τις 120.000 ευρώ. Εχει κάνει μία πολύ καλή χρονιά και όταν ανανέωσε πήρε την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Αλαφούζο, ότι αν φέρει πρόταση 2 εκ. ευρώ από ομάδα του εξωτερικού και θέλει να πάει ο Παναθηναϊκός θα τον παραχωρήσει. Ομάδες από το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Γερμανία παρακολουθούν τον νεαρό μεσοεπιθετικό, που κερδίζει άξια και θέση στην Εθνική ομάδα.

Ο Γιώργος Δώνης, εφόσον παραμείνει στην ομάδα, τους θέλει και τους τρεις παίκτες. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Πούγγουρα και πιστεύει, ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να επενδύσει πάνω του, θεωρεί, ότι ο Μακέντα κάνει σπουδαία δουλειά και με την έλευση του Καρλίτος θα είναι ένα δυνατό δίδυμο για την επίθεση, ενώ ο Χατζηγιοβάνης είναι ο μόνος ακραίος που έχει στην διάθεσή του και σκοράρει, έχει παρουσιάσει βελτίωση και πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο. Το τι θα γίνει και αν κάποιος από τους τρεις παίκτες παραχωρηθούν το καλοκαίρι θα το δούμε. Από τη στιγμή που δεν έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός για να πουλήσει παίκτη, καλό θα ήταν να έμεναν και οι τρεις εκτός κι αν έρθει κάποια πρόταση που να είναι πάνω από την αξία των παικτών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ