ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Λύθηκαν τα συμβόλαια των Οικονομόπουλου, Ζερβόπουλου

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, οι Οικονομόπουλος και Ζερβόπουλος, καθώς την Πέμπτη έλυσαν τα συμβόλαια τους.

Στη λύση των συμβολαίων τους με τον Παναθηναϊκό προχώρησαν στη διάρκεια της Πέμπτης δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Ο λόγος για τους Οικονομόπουλο και Ζερβόπουλο που βρέθηκαν την Πέμπτη στα γραφεία των πράσινων και συμφώνησαν να μείνουν ελεύθεροι.

Ο Οικονομόπουλος που αγωνίζεται ως στόπερ και δεξί μπακ και στο πρώτο μισό είχε πάει στην Σπάρτη έμεινε ελεύθερος και θα έχει 14 μέρες ακόμα για να βρει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του ενώ ο Ζερβόπουλος που ήταν αρχηγός της Κ19 του τριφυλλιού και παίζει ως στόπερ έχει συμφωνήσει να πάει στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

"Αλλαγή σελίδας από σήμερα για δύο ποδοσφαιριστές που βγήκαν από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Ο Χρήστος Ζερβόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, ενώ ο Αντώνης Οικονομόπουλος έλυσε τη συνεργασία του με το Τριφύλλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ