ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Λύνει το συμβόλαιο του και πάει Παναιτωλικό ο Βέργος

Παναθηναϊκός: Λύνει το συμβόλαιο του και πάει Παναιτωλικό ο Βέργος

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα αποτελεί τις επόμενες ώρες ο Νίκος Βέργος με τη μεταγραφή του 24χρονο επιθετικού στον Παναιτωλικό να είναι τελειωμένη υπόθεση.

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Βέργος ο οποίος τις επόμενες ώρες θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του 24χρονου επιθετικού.

Ο Βέργος έχει ταξιδέψει ήδη στο Αγρίνιο για τα διαδικαστικά με την ομάδα του Παναιτωλικού και μόλις λυθεί το συμβόλαιο του με το τριφύλλι τότε αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα του Μάκη Χάβου ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή.

Ο χρονος φορ ο οποίος πήγε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του στους πράσινους ενώ το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν ως δανεικός στην Χέρκουλες καθώς δεν υπολογιζόταν από το τριφύλλι.

Ο Βέργος δεν ήταν στα πλάνα ούτε για το ρόστερ της επόμενης περιόδου και προτιμήθηκε να λυθεί η συνεργασία τους ώστε να μπορέσει να πάει σε κάποια άλλη ομάδα όπου θα λογίζεται ως βασικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ