ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Λύγισε στον τελικό η Κ19 και ηττήθηκε 1-0 από τη Βαλένθια

Παναθηναϊκός: Λύγισε στον τελικό η Κ19 και ηττήθηκε 1-0 από τη Βαλένθια

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στον τελικό του Ούιτγκεστ κόντρα στην Βαλένθια και ηττήθηκε με 1-0 τερματίζοντας στη δεύτερη θέση. Στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης οι Σκεντεράι, Ηλιάδης.

Την ήττα με 1-0 από τη Βαλένθια γνώρισε στον τελικό του τουρνουά στο Ούιτγκεστ ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά να μην μπορούν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους.

Το τριφύλλι που στον τελικό είχε μια ακόμη σημαντική απουσία, αφού δεν αγωνίστηκε ο Αλεξανδρόπουλος, που χτύπησε στον ημιτελικό με την Παλμέιρας προσπάθησε μέχρι τέλους για να ισοφαρίσει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά βρέθηκε στη δεύτερη θέση του τουρνουά.

Το γκολ για τη Βαλένθια σημείωσε στη διάρκεια του πρώτου μέρος ο Νάτσο Μουνιόθ με εντυπωσιακό τρόπο και σουτ έξω από την περιοχή. Το γκολ αυτό έδωσε στην Βαλένθια τον τίτλο στο 34 τουρνουά του Ούιτγκεστ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Νταμπίζας, Σπίνος, Ζωγραφάκης, Βαγιαννίδης, Παλασκώνης, Σκεντεράι, Σαντικάι, Ηλιάδης, Κόναν, Σαρμπίνι.

Ως αλλαγή έπαιξαν και οι Καλομοίρης, Παπαθανασίου, Παπαδόπουλος.

MVP ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ο ΣΚΕΝΤΕΡΑΪ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΗΛΙΑΔΗ

Ο Παναθηναϊκός είχε εξαιρετική παρουσία στο τουρνουά και αυτό φάνηκε και από τις ατομικές διακρίσεις των πράσινων που ανακοινώθηκαν με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ο Αντριάνο Σκεντεράι αναδείχτηκε σε MVP όλου του τουρνουά ενώ ο μέσος του Παναθηναϊκού μαζί με τον Ηλιάδη ήταν μέλη της καλύτερης ενδεκάδας η οποία αποτελούνταν από τους εξής:

Γκόμεζ Περέιρα (Παλμέιρας), Βαν Ντε Φεν (Βόλενταμ), Ντα Σίλβα Μάτος (Παλμέιρας), Μεινάργκες (Βαλένθια), Μέλο (Φλαμένγκο), Σκεντεράι (Παναθηναϊκός), Ηλιάδης (Παναθηναϊκός), Νταλχάους (Φίτεσε), Ουρσέμ (Ούιτγκεστ), Κούνστ (Αλκμάαρ), Βέλιτσιτς (Βαλένθια).

Καλύτερος γκολκίπερ του τουρνουά αναδείχτηκε ο Γκόμεζ Περέιρα της Παλμέιρας ενώ πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ήταν ο Ντες Άρτ με τέσσερα γκολ.

Παναθηναϊκός: Λύγισε στον τελικό η Κ19 και ηττήθηκε 1-0 από τη Βαλένθια
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ