ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξεναγήθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" ο Πογιάτος

Παναθηναϊκός: Ξεναγήθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" ο Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος βρέθηκε στη διάρκεια της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του ενώ γνώρισε και τους εργαζομένους σε αυτό.

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει έρθει στην Ελλάδα από τη Δευτέρα (20/7) το πρωί καθώς αποτελεί το διάδοχο του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός όπως ήταν λογικό στη διάρκεια της Δευτέρας βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του.

Ο Ισπανός τεχνικός μπόρεσε να πάρει μια πρώτη γεύση από τον χώρο που θα δουλεύει τα επόμενα χρόνια και να δει από κοντά όσα του είχε περιγράψει το προηγούμενο διάστημα ο Τσάβι Ρόκα με τον οποίο ήταν σε καθημερινή επαφή. Φυσικά γνώρισε και τους εργαζόμενους σε αυτό.

Οι Πογιάτος και Ρόκα τα είπαν εν συνεχεία για αρκετή ώρα στα γραφεία και έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα αναφορικά με μεταγραφές, αποχωρήσεις, ρόστερ αλλά και τους συνεργάτες του Ισπανού στο τριφύλλι.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει ο Πογιάτος αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα από την πράσινη ΠΑΕ στη διάρκεια της Τετάρτης και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αναλύοντας τη φιλοσοφία του γύρω από το ποδόαφαιρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ